MENU

SKRZYNKA PODAWCZA

EPUAP2
ePUAP ESP:
/2074hufjl4/skrytka

WYKAZ NUMERÓW

Wykaz numerów Urzedu Gminy Terespol

ZADAJ PYTANIE WÓJTOWI

OFERTY INWESTYCYJNE

GMINNY OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ


Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej

GMINNE CENTRUM KULTURY


Gminne Centrum Kultury

EKO-BUG

ZWIĄZEK GMIN WIEJSKICH

CEIDG

CENTRALNA EWIDENCJA I INFORMACJA O DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ

mikroporady.pl

SKORZYSTAJ Z USŁUG PUBLICZNYCH

PROJEKT WROTA LUBELSZCZYZNY


Wrota Lubelszczyzny



PANEL DLA NIEDOWIDZĄCYCH


Standardowa

Niedowidzący

BIULETYN INFORMACJI PUBLICZNEJ


BIP

Transmisja online RADY GMINY TERESPOL


Sesja on-line

OSTRZEŻENIE POGODOWE

BIP

Narodowy Spis Powszechny Ludności i Mieszkań 2021


NSP2021

Zadania współfinansowane z państwowych funduszy celowych i budżetu państwa


Projekty fundusze celowe

Projekty współfinansowane przez Unię Europejską


Projekty UE

MIGAM PANEL

Obsługa osób głuchoniemych

USŁUGI OBYWATEL.GOV.PL

BEZPŁATNY SYSTEM SMS

FACEBOOK

GMINA TERESPOL NA FACEBOOK


FACEBOOK

KARTA DUŻEJ RODZINY

KARTA DUŻEJ RODZINY

GMINNY PORTAL MAPOWY

Gminny Portal Mapowy

PORTAL MAPOWY

Geoportal

Rozkład jazdy


Rozkład jazdy

BADAM SIĘ, WIĘC MAM PEWNOŚĆ


BADAM SIĘ, WIĘC MAM PEWNOŚĆ

PRAWA PACJENTA


 Biuro Rzecznika Praw Pacjenta

POGODA

POLECAMY:

KULINARNA PERŁA DLA KOŁA AKTYWNYCH KOBIET Z ŁOBACZEWA MAŁEGODrukuj

  • 29/09/2015 08:17:01

CertyfikatJednym z tegorocznych laureatów konkursu "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów" zostało Koło Aktywnych Kobiet z Łobaczewa Małego reprezentowane przez Panie: Jolantę Gawryluk, Wiesławę Wróblewską, Agnieszkę Wróblewską, Marię Dobrowolską, Teresę Puzia, Alinę Jankowską, Martę Stefaniuk i Grażynę Gawryluk.
XV edycja ogólnopolskiego konkursu na najlepszy regionalny i lokalny produkt żywnościowy i potrawę odbyła się 20 września 2015r. podczas Targów Smaki Regionów w Poznaniu.
Głównym celem konkursu jest identyfikacja i promocja polskich produktów regionalnych, osadzonych głęboko w polskiej tradycji i od lat wytwarzanych tymi samymi metodami i według tych samych receptur.
 "Perły" wyłaniane są dwuetapowo, po eliminacjach wojewódzkich ostatecznych laureatów Pereł wybiera Kapituła Krajowa.
Daniem, które zyskało uznanie jurorów i przyniosło mieszkankom Gminy Terespol Perłę 2015 były golasy z kaszy gryczanej.

Laureatkom serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych kulinarnych sukcesów.

GALERIA ZDJĘĆ

63,088,932 unikalne wizyty