MENU

SKRZYNKA PODAWCZA

EPUAP2
ePUAP ESP:
/2074hufjl4/skrytka

WYKAZ NUMERÓW

Wykaz numerów Urzedu Gminy Terespol

ZADAJ PYTANIE WÓJTOWI

OFERTY INWESTYCYJNE

GMINNY OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ


Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej

GMINNE CENTRUM KULTURY


Gminne Centrum Kultury

EKO-BUG

ZWIĄZEK GMIN WIEJSKICH

CEIDG

CENTRALNA EWIDENCJA I INFORMACJA O DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ

mikroporady.pl

SKORZYSTAJ Z USŁUG PUBLICZNYCH

PANEL DLA NIEDOWIDZĄCYCH


Standardowa

Niedowidzący

BIULETYN INFORMACJI PUBLICZNEJ


BIP

Transmisja online RADY GMINY TERESPOL


Sesja on-line

OSTRZEŻENIE POGODOWE

BIP

BIEŻĄCA OCENA JAKOŚCI WODY


Roczna jakość wody

Zadania współfinansowane z państwowych funduszy celowych i budżetu państwa


Projekty fundusze celowe

Projekty współfinansowane przez Unię Europejską


Projekty UE

MIGAM PANEL

Obsługa osób głuchoniemych

USŁUGI OBYWATEL.GOV.PL

KARTA DUŻEJ RODZINY

KARTA DUŻEJ RODZINY

GMINNY PORTAL MAPOWY

Gminny Portal Mapowy

PORTAL MAPOWY

Geoportal

BADAM SIĘ, WIĘC MAM PEWNOŚĆ


BADAM SIĘ, WIĘC MAM PEWNOŚĆ

Deklaracja dostępności

POLECAMY:

XVI EDYCJA KONKURSU ”NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO - SMAKI REGIONÓW”Drukuj

  • 22/07/2016 10:38:01
 Kliknij aby powiększyćW dniu 17 lipca 2016r. w Stężycy na Wyspie Wisła odbył się wojewódzki finał konkursu ,,Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów”. Gminę Terespol reprezentowało Koło Aktywnych Kobiet z Łobaczewa Małego. W konkursie startowało ponad 100 wystawców produktów regionalnych z województwa lubelskiego. Po ocenie jury przyznano dwa wyróżnienia dla Koła Aktywnych Kobiet: pierwsze za „Chleb swojski”, drugie zaś za ciasto „Dziad”.

Dużym zainteresowaniem cieszyło się stoisko promocyjne przygotowane przez Panie z KAK. Na stoisku można było degustować specjały golasy z kaszy gryczanej, kibiny, paprykarz nadbużański, schab dojrzewający, chłodnik, syrop z mięty polnej, nalewki oraz potrawę tatarską ,,Pieremiacze”.

>>> Pełna relacja z imprezy na stronie lubelskie.pl <<<

94,730,814 unikalne wizyty